sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Katse Kristukseen

 Kolmen Enkelin Sanoman videokanava löytyy täältä: youtube.com/@kolmenenkelinsanoma

KATSE KRISTUKSEEN on mitä kristuskeskeisin videosarja, joka keskittyy olennaiseen; miten voimme saada ikuisen elämän Jumalan Pojassa ja omistaa hänen vanhurskautensa. Sarjassa käydään läpi Raamatun opetuksia, Jeesuksen vertauksia ja ihmetekoja, jotka tähdentävät tätä suurinta Jumalan lahjaa ja taivaallisen Isämme ääretöntä rakkautta. Suuntaa katseesi Kristukseen!

"Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!" (Joh. 1:29)

"Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme, katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään." (Hepr. 12:1-2)

 

 

Osa 1 - Vesi ja Viini
Jeesuksen ensimmäinen tunnusteko oli muuttaa vesi viiniksi Kaanaan häissä. Mitä tämä todistaa Vapahtajastamme, ja miten se liittyy sinun ja minun ikuiseen elämään? Onko sillä mitään merkitystä jokapäiväisen vaellukseni kanssa?

 

Osa 2 - Uusi viini ja leilit
Minkälainen on sinun leilisi - oletko todella ”uusi leili”, jossa on ”uutta viiniä”? Miten Jeesuksen lyhyt vertaus viinileileistä liittyy sinun ja minun ikuiseen elämään? Kuule, kuinka Vapahtajasi kutsuu sinua vakavaan itsetutkisteluun ja armonyhteyteen Jumalan kanssa. Kuule ja ymmärrä hänen vertauksensa ja siirrä katse itsestäsi Kristukseen!

Osa 3 - Elämän leipä
Mitä Jeesuksen tuttu ruokkimisihme merkitsee sinun ikuisen elämäsi kannalta? Ja mitä sen tulisi merkitä jokapäiväisen elämäsi kannalta jo nyt? Kuule, mitä Jeesus itse opetti tuohon ihmeeseen liittyen. Syötkö sinä elävää leipää vai et?Osa 4 - Perille puhtain jaloin
Mitä Raamattu opettaa Kristuksen seuraamisesta uskossa? Riittääkö, että kuulun seurakuntaan ja tunnustan uskoa suullani? Miten Jeesus voi pestä sinut puhtaaksi, jotta pääset perille etkä jäisi taipaleelle uskonvaelluksellasi? Mikä on kasteen ja jalkojenpesun symbolien ero ja todellinen merkitys, ja miten niiden tulisi ilmetä elämässäsi? Seuraatko sinä todella Vapahtajaasi vai et? Näihin kysymyksiin antaa valoa Raamatun ihmeellinen esikuva Jumalan kansan erämaavaelluksesta.

Osa 5 - Vaskikäärme
Tässä jaksossa olemme evankeliumin ytimessä! Mikä on vastalääke synnin myrkkyä vastaan ja miten voimme sen saada? Tyydytkö hoitamaan vain oireita vai annatko Jumalan järjestämän avun tepsiä myös kuolettavan myrkyn alkusyihin?

Miten Jeesus itse osoitti evankeliumin ilosanoman pyhistä kirjoituksista? Onko Vanhan ja Uuden testamentin ilmoitus Jumalasta ristiriitainen, vai julistaako koko Raamattu sopusointuisesti taivaallisen Isämme ääretöntä rakkautta? Saatko anoessasi kiven ja käärmeen vai leivän ja kalan - ja mitä tämä edes tarkoittaa?

Ja lisää on tulossa...