sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Katse Kristukseen

 Kolmen Enkelin Sanoman videokanava löytyy täältä: youtube.com/@kolmenenkelinsanoma

KATSE KRISTUKSEEN on mitä kristuskeskeisin videosarja, joka keskittyy olennaiseen; miten voimme saada ikuisen elämän Jumalan Pojassa ja omistaa hänen vanhurskautensa. Sarjassa käydään läpi Raamatun opetuksia, Jeesuksen vertauksia ja ihmetekoja, jotka tähdentävät tätä suurinta Jumalan lahjaa. Suuntaa katseesi Kristukseen!

"Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!" (Joh. 1:29)

"Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme, katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään." (Hepr. 12:1-2)

 

 

Osa 1 - Vesi ja Viini
Jeesuksen ensimmäinen tunnusteko oli muuttaa vesi viiniksi Kaanaan häissä. Mitä tämä todistaa Vapahtajastamme, ja miten se liittyy sinun ja minun ikuiseen elämään? Onko sillä mitään merkitystä jokapäiväisen vaellukseni kanssa?

 

Osa 2 - Uusi viini ja leilit
Minkälainen on sinun leilisi - oletko todella ”uusi leili”, jossa on ”uutta viiniä”? Miten Jeesuksen lyhyt vertaus viinileileistä liittyy sinun ja minun ikuiseen elämään? Kuule, kuinka Vapahtajasi kutsuu sinua vakavaan itsetutkisteluun ja armonyhteyteen Jumalan kanssa. Kuule ja ymmärrä hänen vertauksensa ja siirrä katse itsestäsi Kristukseen!

Osa 3 - Elämän leipä
Mitä Jeesuksen tuttu ruokkimisihme merkitsee sinun ikuisen elämäsi kannalta? Ja mitä sen tulisi merkitä jokapäiväisen elämäsi kannalta jo nyt? Kuule, mitä Jeesus itse opetti tuohon ihmeeseen liittyen. Syötkö sinä elävää leipää vai et?


Osa 4 - Perille puhtain jaloin

Osa 5 - Vaskikäärme