torstai 25. maaliskuuta 2021

SEULONTA - videosarja

Kolmen Enkelin Sanomalla on nyt uusi videosarja lopunajan tapahtumista. Sarjan osia julkaistaan Kolmen Enkelin Sanoman youtube-kanavalla, joka löytyy TÄÄLTÄ.

Videosarja käsittelee lopunajan tapahtumia Jumalan jäännöskansan näkökulmasta. Mitä sanoo Raamattu ja profetian henki ajallemme? Tunnista aikojen merkit ja nykyinen totuus. Valmistaudu Kristuksen tulolle!

"Hän, joka todistaa tämän, sanoo: 'Totisesti, minä tulen pian.' Aamen, tule, Herra Jeesus!" (Ilm. 22:20).

"Lähestyessämme maailman historian loppua meidän tulee tutkia erikoisesti viimeisiä päiviä koskevia ennustuksia." (TM 116)

Tämä sarja on sinulle:
-Jos uskot lukeutuvasi tai haluat kuulua niihin, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon (Ilm. 14:12).
-Jos rakastat ajatusta, että Herramme Jeesus Kristus saapuu pian noutamaan omiaan (Ilm. 22:20).
-Jos koet, että suurin tarpeesi on täyttyä Pyhällä Hengellä ja kasvaa Kristuksen kaltaisuuteen (2. Kor. 3:18).
-Jos haluat olla mukana maailmanhistorian viimeisessä päättävässä työssä käyden hengellistä sotaa Kristuksen riveissä (Ef. 6:10-18).
-Jos haluat, että nimesi on kirjoitettuna Karitsan elämänkirjaan (Ilm. 21:27).

Osa 1 - Eliaan hengessä
Minkälainen sanoma julistetaan koetusajan lopulla adventtikansalle sen keskuudessa ja ketkä sitä julistavat? Otatko sanoman kuuleviin korviisi vai hylkäätkö sen? Mikä on esteenä kevätsateen vuodattamiselle?

Osa 2 - Valkeat vaatteet ja Laodikean sanoma
Kenelle Ilmestyskirjan seurakuntasanoma Laodikealle on tarkoitettu? Koskeeko se minua vai ei? Mikä on Jumalan jäännöskansan suurin ongelma? Mitä tarkoittaa Kristuksen vanhurskauteen ja valkeisiin vaatteisiin pukeutuminen?

Osa 3 - Olkaa raittiit ja valvokaa
Miten pysyä hengellisesti raittiina ja valveilla Kristuksen tulon edellä? Mitä on Babylonin vihan viini, jota kaikki kansat ovat juoneet, ja miten pysyä siitä erossa? Tarkastelemme mielenkiintoisia Raamatun esikuvia liittyen Jumalan jäännöskansan koetusaikaan.

Osa 4 - Viisaat ja tyhmät
Raamattu kertoo, että Jeesuksen tuloon valmistautuvassa seurakunnassa on sekä viisaita että tyhmiä odottajia. Mistä voimme tietää, että me olemme juuri niitä viisaita? Mitä Jeesuksen vertaukset sekä Vanha testamentti paljastavat näistä kahdesta ihmisluokasta seurakunnassa? Mikä herättää Herran tulon viipymiseen väsähtäneet odottajat? Mitä käy tyhmille ja miksi?

Osa 5 - Tulessa koeteltu
Minkälainen koetus kohtaa jokaista Jeesukseen uskovaa aikana, joka johtaa Kristuksen välitystyön päättymiseen? Minkälaiset näkymät Danielin kirjan esikuvat sekä ilmestyskirjan profetiat maalaavat silmiemme eteen maailmanhistorian viimeisestä koetusajasta? Miten Jumalan kansa puhdistuu ja valmistuu kestämään suuren ahdistuksen aikana? Mitä lohtua ja rohkaisua voimme Raamatusta saada näitä pelottavalta tuntuvia tapahtumia koskien?

Osa 6 - Pedon kuva ja juhlamusiikki
Ilmestyskirjan 13:14 kertoo, että pedon kunniaksi tehdään patsas. Minkälaisia ilmiöitä pedon kuvan pystyttämiseen liittyy lopun aikana? Milloin kuvapatsaan kumartamiseen liittyvä kutsu kuuluu ja miten tämä ilmenee maailman uskonnollisella rintamalla? Todistaako hengellinen herätys ja liikehdintä kiistattomasti siitä, että Jumala silloin vuodattaa henkensä ja siunauksensa? Tarkastelemme aikamme ilmiöitä Raamatun profetioiden valossa.
 
Osa 7 - Pedon kuva ja yhteinen hyvä
Mitä tarkoittaa, että pedon kuvalle annetaan henki (Ilm. 13:15), ja mitä siitä seuraa? Mikä on tehtävämme adventtikansana ja toteutammeko sitä rohkeasti? Voiko antikristuksesta ja pedon merkistä sanoa mitään varmaa vai olisiko parempi olla hiljaa? Miten planeetastamme huolehtiminen ja yhteiseksi hyväksi toimiminen liittyy kaikkeen tähän? Tarkastelemme Raamatun profetioiden valossa aikamme ilmiöitä ja Adventtikirkon roolia näissä maailmanhistorian viimeisissä tapahtumissa. 

Osa 8 - Adventtiliike ja adventtiherätys
1800-luvun suuressa adventtiherätyksessä pieni Jumalalle uskollinen joukko vastaanotti kolmen enkelin sanoman askelma kerrallaan (Ilm. 14). Analysoimalla heidän kokemustaan, mitä voimme oppia tuosta sanomasta, jonka vastaanottamisesta jokaisen sielun kohtalo riippuu nyt lopun aikana?

Mitä kaikkia vähemmälle huomiolle jääneitä näkökulmia aiheeseen liittyy, ja kuinka ne toteutuvat vielä myös meidän aikanamme?
Meidän ei tarvitse pelätä tulevaisuutta, paitsi jos unohdamme tai kiellämme adventtikansan menneen kokemuksen Jumalan johdossa.
Tässä osassa käsittelemme adventtiherätyksessä vastaanotetut ensimmäisen ja toisen enkelien sanomat.

Osa 9 - Adventtiliike ja Vahva perustus
1800-luvun suuressa adventtiherätyksessä pieni Jumalalle uskollinen joukko vastaanotti kolmen enkelin sanoman askelma kerrallaan (Ilm. 14). Analysoimalla heidän kokemustaan, mitä voimme oppia tuosta sanomasta, jonka vastaanottamisesta jokaisen sielun kohtalo riippuu nyt lopun aikana?

Tässä osassa katsomme miten kolmannen askelman kautta vastaanotetun sanoman kautta Jumala johti kansansa lujalle korokkeelle, eroon maailmasta, vahvalle perustalle. Mitä totuuksia tuohon ainoaan todelliseen perustaan sisältyi? Seisotko sinä tuolla samalla perustalla?

Meidän ei tarvitse pelätä tulevaisuutta, paitsi jos unohdamme tai kiellämme adventtikansan menneen kokemuksen Jumalan johdossa.
-On suositeltavaa katsoa SEULONTA osa 8 ensin saadakseen kokonaiskuvan kaikista kolmesta askeleesta.


Ja lisää on tulossa...